TESTLAB MED KLIMAKAMMER

Vi har en stor testlab hvor vi har mye bra utstyr for testing av fiberoptiske komponenter og systemer. Her tester vi våre egne produkter, men det går også an å leie tilgang om man ønsker det. 

SERVICE PÅ SKJØTEMASKINER

Fiberworks tilbyr service og reparasjoner på skjøtemaskiner fra Sumitomo.

 

OPTISK NETTVERKSDESIGN OG NETTVERKSANALYSE

Fiberworks kan hjelpe til med det meste innen nettverksdesign, enten det er en enkel punkt-til-punkt CWDM-løsning eller et landsdekkende DWDM-system.

FIBERANALYSE FOR WDM

Når man skal sette i drift en ny optisk forbindelse vil man ofte benytte flere ulike fiberseksjoner som man har varierende grad av nøyaktig informasjon om.

Vi tilbyr endel ulike tjenester som kan hjelpe deg med å løse dine utfordringer.

 

Dersom du trenger å få testet ditt fiberoptiske utstyr kan vi hjelpe deg med det. Vi har en stor og godt utstyrt testlab her i Eikenga, og her kan vi teste en rekke fiberoptiske komponenter og systemer. Du kan også leie laben dersom du vil gjøre jobben selv. 

Vi kan også hjelpe deg med det meste innen nettverksdesign, enten det er en enkelt punkt CWDM-løsning eller et landsdekkense DWDM-system i tillegg til at vi utfører fiberanalyse for WDM.

 

Dersom du har vært uheldig med komponenter eller maskiner du har kjøpt hos oss så kan vi helt sikkert hjelpe deg!  Vi utfører en rekke arbeid på ditt utstyr, som for eksempel service på Sumitomo skjøtemaskiner og konnektorbytter på øvrig utstyr. I tillegg kan vi kalibrere VeEX- og AFL-måleinstrumentene dine for deg. 

 

Vi kan også kode om dine transceivere her hos oss i Eikenga dersom du har for eksempel bestilt feil eller ikke finner den koden du trenger på lager.

 

 

 

Ta kontakt med oss på telefon  +47 23 03 53 30 eller mail : salg@fiberworks.no dersom du ikke finner det du leter etter!