Fibernett Kurs

Vi tilbyr kurs innen det meste av fiberoptisk teknologi og WDM.

 

Vi tilbyr kurs innen det meste av fiberoptisk teknologi og WDM.

Enten du er helt ny i faget eller har vært med en stund, så er det alltid fint å få litt faglig påfyll. Vi har gode kursholdere som er genuint opptatt av faget, og som garantert vil inspirere deg til å lære enda mer om fiberoptikk.

 

I vår kurskalender holder vi deg løpende orientert om datoer for kommende kurs. Kurskalenderen finner du nederst på denne siden.

Noen eksempler på kurs vi kan tilby deg er:

Introduksjon til fiberoptikk

    

Dette kurset er en introduksjon til fiberoptikk og WDM. Det legges i dette kurset størst vekt på grunnleggende fiberoptikk. I tillegg får du en kort introduksjon til CWDM.

Les mer om kursets innhold her.

Varighet: 1 dag

Ta kontakt så kan vi tilby et skreddersydd opplegg for din bedrift.

Grunnkurs fiberoptikk for montører

    

Dette kurset er et introduksjonskurs til fiberoptikk og WDM. Dette kurset gir først en teoretisk innføring i de viktigste delene av fiberoptikken som ligger til grunn for kommunikasjon over en optisk fiber , og  deretter blir det en dag med praktiske øvelser i skjøting av fiber og bruk av de vanligste typer paneler og skjøtebokser. Etter endt kurs vil du som montør vite det meste du trenger for å kunne installere fiberoptiske komponenter. Les mer om kurset her.

Varighet: 2 dager

Pris: 8900,-

Ta kontakt for å melde interesse eller for mer informasjon: kurs@fiberworks.no

 

Introduksjon til fiberoptikk og WDM
    

Dette kurset er en introduksjon til fiberoptikk og WDM. Første dagen har vi hovedfokus på grunnleggende fiberoptikk, men det blir også en kort introduksjon til CWDM. Kurset går over to dager, og på dag to legges vekten på CWDM og det blir en introduksjon til DWDM. Les mer om kursets innhold her.

Varighet: 2 dager

Pris: 8900,-

Ta kontakt for å melde interesse eller for mer informasjon: kurs@fiberworks.no

 

Skreddersydde kurs for deg og din bedrift 

 

Vi kan også skreddersy kurs etter kundens behov innen mer avanserte emner som DWDM og nettverksplanlegging. Dette er en perfekt mulighet til å oppdatere bedriftens ansatte i akkurat de tema dere trenger. Vi kan bedriftsinterne opplegg hos dere. Da tar vi typisk utgangspunkt i et av standardkursene og tilpasser til det til deres behov. Vi kan for eksempel spisse det inn mot den typen nett kunden bygger, f.eks. datasenter, broadcast, FTTH eller offshore.

 

 

Ta kontakt for mer informasjon. 

Våre kursholdere:

Bilde av Trond Lieng

 

Trond Lieng

Trond er teknisk sjef i Fiberworks og har vært i selskapet siden 2010.

Han er utdannet sivilingeniør i teknisk fysikk og har arbeidet med fiberoptikk i over 20 år. Erfaringen strekker seg fra langdistanse transportnett og ned til FTTx og datasenter, gjennom hele kjeden fra planlegging til drift og feilsøking.

I kursene legger han vekt på å bruke praktiske problemstillinger for å forklare teorien bak fiberoptikken.

Bilde av Helge Branting

 

Helge Branting

Helge er kundeansvarlig selger i Fiberworks og har vært det siden 2012

Han har lang erfraring i telecom-bransjen. Han startet som montør/tekniker 1987 og har jobbet med kobber & fiber helt frem til 2012. Han har bred erfaring fra kraftsiden og telesiden, Helge har hentet sin erfaring  i Oslo Lysverker, Eltel Øst, TDC, Flextronics, Relacom og var med å starte opp Sitecom i 2006. I jobben som tekniker skaffet han seg bred erfaring i installering og drifting av FTTH, aksessnett og stamnett fiber.