Møt Robert!

 

Fiberworks er i jevn vekst, og for å møte behovene i markedet har vi nå ansatt to nye kundeansvarlige selgere. Begge startet hos oss 1.september, og her skal du få en presentasjon av en av dem; Robert Dahlstrøm.

 

Robert er 45 år og bor på Lambertseter i Oslo.

Han har jobbet i Telenor over 20 år med nysalg, kundeoppfølging, verdikjede, produktutvikling og løsningssalg mot storkundesegmentet.

De siste 10 årene har han jobbet mot bedriftssegmentet og i hovedsak med tilknytning av nye bedrifter både på coax og fiberteknologi samt oppfølging av eksisterende kunder.

Jeg har som hovedoppgave jobbet med å tilby innhold og IPTV løsninger til våre kunder etter skreddersøm, dette ut ifra hva og hvordan kundene ønsket dette levert på sitt interne nett.

 

Robert sier at han startet i Fiberworks AS fordi han ønsket nye utfordringer etter mange år i Telenor.

Fiberworks AS er et lite solid selskap i vekst og blir nok store forskjeller i motsetning fra store Telenor, men gleder meg til å komme i gang med både nye kolleger, læring og møte kundene. sier han. Både vi og Robert har stor tro på at mye av hans lange erfaring innenfor Telecom vil komme til nytte i arbeidet her i Fiberworks AS fremover. I salg dreier det seg også vel så mye om relasjoner som selve produktene, og det er ingen tvil om at Robert er en type som inngir til tillit både hos sine kollegaer og kunder.

 

Robert er en skikkelig aktiv type, og på fritiden driver han en del med styrketrening og squash, skyter på leirduer, sykler, drar på fjellturer og er mye ute i frisk luft. Et friskt tilskudd til gjengen i Fiberworks altså – kanskje han får pushet hele gjengen ut i frisk luft nå og da?

Robert er i tillegg en livsnyter og liker det gode liv med gode venner og familie både hjemme og på ferier i det store utland.

 

Vi er trygg på at Robert kommer til å finne seg til rette her hos oss, og vi gleder oss til å nyte godt av hans kunnskap!