Møt Marius!

 

Fiberworks er i jevn vekst, og for å møte behovene i markedet har vi nå ansatt to nye kundeansvarlige selgere. De startet hos oss 1.september, og her skal du få en presentasjon av en av dem; Marius Rask Rognaldsen.

 

Marius er utvandret bergenser, og bor sammen med samboer, 3 barn og Labradoren Anja på Nesodden utenfor Oslo. (Marius er bergenser nummer to i Fiberworks, uten at det på noen måte betyr at vestlendingene forsøker å ta over. Red.adm)

 

Han kommer fra 4 år i Crayon AS hvor han var ansvarlig for kundevertikalen – utdanning/forskning i offentlig sektor.

Her var hans viktigste oppgave å hjelpe kunden å planlegge  IT- infrastruktur opp mot Microsofts produktteknologi og deres gjeldene lisensregler.

Før Crayon var Marius 3 år i Tech Data Norge hvor han var både produktansvarlig og kundeansvarlig for produkter innenfor hardware og nettverk mot IT forhandlerleddet.

 

Marius har som ambisjon å videreføre Fiberworks høye krav til service til  sluttkundene.  Det vil han gjøre ved å sette kunden i fokus sammen med et godt team-arbeid av gode kollegaer.

Vi er sikker på at hans kompetanse innenfor logistikk og teknisk rådgivning kan være med å bidra til en smidig og positiv kundeopplevelse.

 

Utenfor jobb er Marius veldig interessert i teknologi og duppeditter. Han er en ekte tech-nerd og har stor interesse for forbrukerelektronikk og alt innenfor «internett of things».  Hjemme hos familien på Nesodden kommer alt fra juletreet til gardiner  med innebygget Wifi . 

Dette synes vi i Fiberworks høres utrolig spennende ut, og vi gleder oss til å blir introdusert for nye duppedingser!