Møt vår nye tekniske inneselger!

 

"Inntil videre så tenker jeg at jeg er selgernes forlengede arm som kan ta unna tekniske henvendelser de selv ikke har tid eller ressurser til å utføre."

 

Møt vår nye inneselger Jørn Ove Nilsen.
Jørn er 43 år gammel, og bor sammen med sin familie på Manglerud i Oslo. Det var med andre ord ikke lange veien å gå når han skulle på intervju hos oss i Ryensvingen 15.

 

Jørn har i en lang periode jobbet for Telenor og entreprenørselskaper som bygger telekommunikasjonsnett. Han har i denne perioden også hatt sporadiske utenlandsopphold i forbindelse med prosjekter for NATO med adresse på Balkan og i Afghanistan.

 

Etter å ha jobbet i Bredengen, et firma med hovedfokus på RF-løsninger, så hadde han imidlertid lyst til å skifte litt miljø og komme inn i et mer dedikert fiber-miljø. "Det er tross alt det jeg hovedsakelig har fokusert på siden starten hos Telenor." sier Jørn når vi spør hvorfor akkurat fibermiljøet.

 

Når vi spør han hva han ser mest fram til her i sin nye jobb, og om det er noe spesielt han ønsker å få til, svarer han: "Jeg ser helt klart frem til å jobbe i et firma som utviser soliditet og som har stort fotfeste i markedet. Jeg håper at noe av min tidligere kompetanse som utførende entreprenør kan gi ytterligere troverdighet til våre kunder."
 

Stillingen Jørn trer inn i er ny hos Fiberworks, så akkurat hva som er hans oppgaver er ennå litt uklart.

"Veien blir nok til når vi går." sier han. " Inntil videre så tenker jeg at jeg er selgernes forlengede arm som kan ta unna tekniske henvendelser de selv ikke har tid eller ressurser til å utføre."
Det er nok selgerne veldig glad for, tenker vi, ettersom det er travle tider her på Ryen.

 

Men hva driver denne karen med når han ikke jobber da, tenker du kanskje? 

Innebandy er en stor lidenskap for vår nye inneselger. Fra september til mai så er Jørn stort sett å finne på innebandyarrangementer, enten som dommer, spiller, teknisk ansvarlig eller tilskuer. Når han ikke driver med innebandy kjeder han seg heller ikke, for i tillegg til denne lidenskapen for innebandy er han en ivrig hobbyfotograf, kolonihage-eier, ølbrygger og livsnyter.  

 

Vi er sikker på at han vil passe godt inn hos oss her i Fiberworks, og gleder oss allerede til prøvesmaking av den første hjemmebrygga Fiberworks-ølen neste sommer.

 

VELKOMMEN TIL OSS, JØRN!