Helge Branting

01.06.2021

0

Helge er kundeansvarlig selger i Fiberworks og har altså vært det i sju år.  

 

Han har lang erfraring i telecom-bransjen. Han startet som montør/tekniker 1987 og har jobbet med kobber & fiber helt frem til 2012. Han har bred erfaring fra kraftsiden og telesiden, Helge har hentet sin erfaring  i Oslo Lysverker, Eltel Øst, TDC, Flextronics, Relacom og var med å starte opp Sitecom i 2006. I jobben som tekniker skaffet han seg bred erfaring i installering og drifting av FTTH, aksessnett og stamnett fiber.

 

I tillegg til dette har han også erfaring fra nettverksiden, da han jobbet som 1. & 2.linje drift, driftsingeniør og nettverksingeniør (PDH,SDH;ETH) i Fiberanlegg og Radiolinje.

 

"Som kundeansvarlig selger i Fiberworks er det mitt ønske å hjelpe kundene i velge riktig produkt til sine behov . Kan vi hjelpe kunden til å lykkes så vil det hjelpe oss til lykkes"

 

Snakker du med Helge snakker du altså med en som vet hva det handler om, og det er veldig stor sjangs for at han kan hjelpe deg med det du trenger hjelp til. Her er ingen spørsmål for enkle eller for kompliserte og du vil garantert ende opp med en løsning du er fornøyd med.
Helge er også en av kursholderne våre, og kan også holde kurs på forespørsel.

Ta kontakt om du ønsker kurs.

 

Vil du snakke med Helge er du hjertelig velkommen til å ringe ham på telefon 930 81 282,

eller send ham en epost. Han vil svare deg så fort han har mulighet.