Møt Marius!

 

Fiberworks er i jevn vekst, og for å møte behovene i markedet har vi nå ansatt to nye kundeansvarlige selgere. De startet hos oss 1.september, og her skal du få en presentasjon av en av dem; Marius Rask Rognaldsen.

 

Marius er utvandret bergenser, og bor sammen med samboer, 3 barn og Labradoren Anja på Nesodden utenfor Oslo. (Marius er bergenser nummer to i Fiberworks, uten at det på noen måte betyr at vestlendingene forsøker å ta over. Red.adm)

 

Han kommer fra 4 år i Crayon AS hvor han var ansvarlig for kundevertikalen – utdanning/forskning i offentlig sektor.

Her var hans viktigste oppgave å hjelpe kunden å planlegge  IT- infrastruktur opp mot Microsofts produktteknologi og deres gjeldene lisensregler.

Før Crayon var Marius 3 år i Tech Data Norge hvor han var både produktansvarlig og kundeansvarlig for produkter innenfor hardware og nettverk mot IT forhandlerleddet.

 

Marius har som ambisjon å videreføre Fiberworks høye krav til service til  sluttkundene.  Det vil han gjøre ved å sette kunden i fokus sammen med et godt team-arbeid av gode kollegaer.

Vi er sikker på at hans kompetanse innenfor logistikk og teknisk rådgivning kan være med å bidra til en smidig og positiv kundeopplevelse.

 

Utenfor jobb er Marius veldig interessert i teknologi og duppeditter. Han er en ekte tech-nerd og har stor interesse for forbrukerelektronikk og alt innenfor «internett of things».  Hjemme hos familien på Nesodden kommer alt fra juletreet til gardiner  med innebygget Wifi . 

Dette synes vi i Fiberworks høres utrolig spennende ut, og vi gleder oss til å blir introdusert for nye duppedingser! 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.