44035 44035 44035

Divot Bare Fiber Tester - SM and MM

9/125µm, 50/125µm & 62.5/125µm, SC/PC

Varenummer: TM-DIVOT-BFT-MMSM-SC
BeskrivelseTeknisk info
Beskrivelse

Test av bar-fiber

Det å teste bar-fiber er raskt og enkelt med Divot® Bare Fiber Adapter. Du trenger så lite som 19mm med strippet fiber, enten kløyvet eller ukløyvet, så lite som 0.5dB refleksjonstap når du bruket en kløyvet fiber. Ingen klissete gel-applikator eller beholdere som må fylles, du trenger kun å strippe fiberen og sett inn i adapteret. 

Divot® Bare Fiber Adapter er designet for raskt kunne tilkoble uterminert (bar-fiber) for test, service eller der du av andre årsaker ikke har tilgang til en terminert fiber. Adapteret er klar til bruk rett ut av boksen, alt du trenger er å koble til en patch-kabel mot test-utstyret og bar-fiber inn i enden av bar-fiber adapteret. Preparering av fiber er raskt, strip ned til 125µm cladding med 19mm lengde. Sett dette inn i bar-fiber adapteret til fiberen stopper. Tilkoblingen er passende for mange test-situasjoner med lignende resultat som om du brukte en terminert fiber.

Hvordan virker det?

Når bar-fiberen settes inn i Divot® modulen så går fiberen gjennom en beholder OCC som er fylt med en optisk koblingsgele (index matching gel). Litt av koblingsgelen fester seg til enden av fiberen i det den passerere beholderen og går gjennom en spesielt tilpasset ferrul som har en liten kontur i enden. Konturen skaper et lite hulrom på enden av hylsen som sørger for at kun nødvendig mengde koblingsgele brukes. Bar-fiberen blir deretter matet gjennom en presisjonshylse mot patch-kabel, noe som gir en lavtaps-kobling tilpasset de fleste testformål.

Utbyttbare beholdere

Adapteret lar seg lett demontere slik at du får byttet ut beholderen med koblingsgele. Det forbrukes en liten mengde med gele for hver kobling og du vil typisk ha minst 500 tilkoblinger per beholder.

 

Innhold kit

  • Divot® modul med patch-kabel
  • OCC beholder, 2 er inkludert i kit
  • Wire for rens av adapter
  • Bæreveske
  • Støvhette for inngang på OCC når påmontert til Divot® modul 
Teknisk info


44035
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.