CWDM-PON for inntil 18 abonnenter

 

Vi har lenge hatt ulike varianter av CWDM-PON for inntil 8 abonnenter men nå har vi også tilgjengelig en variant for inntil 18 abonnenter. Denne trenger heller ikke spesielle muxer men bruker helt vanlige CWDM-multipleksere.

 

Generelt løser CWDM-PON en case med en enkeltfiber mellom sentral og et fordelingspunkt og også en enkeltfiber mellom fordelingspunktet og abonnenten:

 

CWDM-PON

 

 

Løsningen vi nå tilbyr bruker vanlige singelfiber CWDM-muxer både i sentralen og i fordelingspunktet. Så har vi spesielle SFP'er som splitter hver CWDM-kanal i to slik at man får plass til både oppstrøms og nedstrøms trafikk i én CWDM-kanal.

 

Man kan enten tappe av alle abonnentene/bølgelengdene på ett sted som på bildet over eller fordele dem utover langs en linjefiber:

 

 

 

 

 

Under viser vi noen eksempler på produkter innenfor disse områdene. For mer informasjon ta kontakt på salg@fiberworks.no eller 23 03 53 30.

 

En 18-kanals CWDM-mux som plasseres på sentralen, eventuelt også på fordelingspunktet om dette er innendørs og med et 19" rack.

En 18-kanals CWDM-mux for bruk i fordelingspunktet dersom dette er en skjøteboks.

Avtappingsfilter for én CWDM-bølgelengde. Kan brukes dersom abonnentene skal tappes av ulike steder langs en linjefiber.

En bidireksjonell/singelfiber SFP hvor man får plass til to bølgelengder i en standard CWDM-kanal. Man bruker typisk en høy bølglengde fra sentral til abonnent og en lav bølgelengde i motsatt retning.