400G blir mainstream og VeEX® lanserer RXT-6402, tredje generasjon av håndholdt 400G testinstrument.

 
 


I 2018 var VeEX banebrytende ved å flytte lab til felt for 400GE med introduksjonen av det første virkelig bærbare testinstrumentet med innebygget PAM4-støtte. 

 

Nå lanseres tredje generasjon med den nye høyeffekts RXT-1202 plattformen og tilhørende RXT-6402 modul.  RXT-6402 er basert på kraftig FPGA-teknologi som støtter native PAM4 og NRZ-optiske moduler (ingen adaptere eller modulendringer er kreves). Den er i stand til å kjøre fire tester samtidig og støtter transceivere, AOC/DAC og test for Ethernet, Fiber Channel, CPRI, OTN, SDH/SONET med mer.  

 

Høyhastighets Ethernet teknologi fortsetter å utvikle seg i et raskt tempo som bringer frem nye applikasjoner og markeder. VeEX samarbeider med sine kunder for å kunne tilby altomfattende testløsninger for eksisterende og fremtidige transmisjonsteknologier. Den nye RXT-6402 er et resultat at tett samarbeid med nøkkelkunder og dekker deres behov for en virkelig bærbar testplattform. 

 

Viktige forbedringer 

  • 2 x QSFP-DD med  

  • 2 x QSFP-56/28/+ 

  • 2 x SFP-DD/56/28 

  • 2 x SFP/+ 

  • 2 x RJ45 

  • TDM (E4/E3/E1, T3/T1) 

  • Måling av strømforbruk på optisk sender/mottaker 

 

 

Ettersom 400G blir mainstream, krever felttest- og måleutstyr mer fleksibilitet, praktisk og portabilitet for å møte det brede spekteret av applikasjoner og testkrav som finnes i hyperskala datasentre, sentralkontorer og utstyrsrom. RXT-6402-testmodulen oppfyller denne rollen ved å støtte flere NRZ- og PAM4-datahastigheter fra <10M til 400GE, inkludert QSDP-DD ZR/ZR+-moduler, i en enkelt håndholdt enhet. 

 

Den nye RXT-6402 400GE er fremdeles bransjens mest kompakte og kraftige testløsning tilgjengelig for kommersiell distribusjon av 400GE. Et virkelig håndholdt instrument med batteridrift reduserer testtid på store datasentre og aggregeringsnoder. Dette øker effektiviteten og brukervennligheten for felt-ingeniører og installasjonsteam som jobber på datahaller, clustre eller ute i kundelokaler. I tillegg så gjør den reduserte vekten og størrelsen på instrumentet det enklere for utstyrsprodusenter og transceiverleverandører som reiser rundt for å markedsføre, teste og evaluere nye løsninger og for serviceteknikere for å kunne gjøre feilsøking og supportere sine kunder.  

Du finner resten av utvalget vårt av ethernet testere her.

400 G PAM4 High-Speed Client-Side Interface poster

Få oversikt over teknologi, konnektorer, transceiverstandarder og forkortelser som benyttes for 400G.

 Last ned plakaten her.

Ethernet testing V-SAM

Hva er Ethernet-testing og hvorfor gjør vi det?

 

Fem gode grunner til å teste Ethernet

Her får du vite hvorfor du skal teste Ethernet.

Hva er Ethernet

Hva er Ethernet, hva er forskjellen på Ethernet og Internet? Og hvorfor er dette noe som må testes?

5 kjappe om Ethernet

Roger gir deg 5 kjappe svar på våre spørsmål om Ethernet.