Vi skal vokse med nye eiere

 

 

14.07.2017

 

Fiberworks AS (“Fiberworks”) har i dag inngått avtale om at Lifco AB (“Lifco”) kjøper aksjemajoriteten i selskapet. Selgere er selskapets grunnlegger og ledere.

 

Fiberworks ble etablert i 1990 og er lokalisert på Ryen i Oslo. I 2016 omsatte Fiberworks for 93 millioner kroner. Selskapet er en ledende leverandør av fiberoptiske komponenter og utstyr til norske bredbåndselskaper og andre aktører i det fiberoptiske markedet. Avtalen med Lifco vil styrke Fiberworks` evne til fortsatt vekst og utvikling sammen med sine kunder. Fiberworks vil samarbeide nært med det Stockholmsbaserte selskapet Pro Optix AB som Lifco overtok i juni 2017.

 

Nøkkelpersoner i selskapet, inkludert Fiberworks´ grunnlegger og leder Geir Rosenborg, fortsetter som minoritetsaksjonærer i Fiberworks. “Vi mener vi har funnet den perfekte partner for å utvikle  Fiberworks videre. Sammen med Lifco og Pro Optix vil vi utvikle oss til en enda bedre leverandør og samarbeidspartner for eksisterende og nye kunder” kommenterer Geir Rosenborg.

 

 

 

Lifco er et svensk børsnotert selskap som kjøper og utvikler nisjebaserte selskaper. Lifco har tre forretningsområder: Dental, Demolition & Tools og Systems Solutions. Lifcos strategi og filosofi  er langsiktighet og en desentralisert organisasjon med lokale beslutninger. Lifco eier 133 selskaper i 26 land. In 2016 omsatte Lifco for 9 milliarder svenske kroner med en EBITA margin på 15%. For mer informasjon se: www.lifco.se.

Fiberworks er et norsk selskap som leverer optiske transceivere, multiplexere,

mediakonvertere, test - og måleutstyr samt fiberkabel med tilhørende komponenter til det europeiske markedet. For mer informasjon se:  www.fiberworks.no.