Roger Wahlgren blir ny daglig leder i Fiberworks AS

 

1.januar 2019 trer Roger Wahlgren inn som ny daglig leder i Fiberworks AS.

 

Roger har jobbet i Fiberworks siden 2013. Han startet som ansvarlig for Test- og måleinstrumenter og utvidet med passive produkter for å øke produktporteføljen hos Fiberworks, samt øke markedsandeler i Norge.

Roger har lang og bred erfaring i telecombransjen. Han har vært daglig leder i ti år i andre selskaper og har lang erfaring med internasjonale leverandører. Har mer enn 15 års erfaring i bransjen, og dette vet vi at kommer Fiberworks enda mer til gode i tiden framover.

 

Fungerende daglig leder Geir Rosenborg har selv valgt å skifte fokus og ta fatt på andre oppgaver i Fiberworks. Rosenborg har lang historie i hos Fiberworks og i bransjen generelt, og er en av dem som startet selskapet for 25 år siden. «Jeg har stor tro på Roger som ny daglig leder i Fiberworks. Han har mye erfaring og vil tilføre firma ny energi», sier Rosenborg,

 

Roger selv gleder seg til å ta fatt på siden nye arbeidsoppgaver, men lover også at hans eksisterende kundeforhold fortsatt skal bli godt ivaretatt. Selv om det kanskje blir litt omrokkeringer på ansvarsforhold innad i bedriften.

«Jeg gleder meg til 2019 og jeg lover at jeg skal bidra til at Fiberworks utvikler seg ytterligere. I tillegg skal vi bli en enda viktigere aktør på fiber- og telekommarkedet i Europa.»

 

 

Fiberworks AS ble etablert i 1990 og er er en ledende leverandør av fiberoptiske komponenter og utstyr til norske bredbåndselskaper og andre aktører i det fiberoptiske markedet. Produktområdene er hovedsakelig optiske transceivere, multiplexere, mediakonvertere, test - og måleutstyr samt fiberkabel med tilhørende komponenter. Selskapet har hatt en sterk vekst de senere år. Dyktige medarbeidere og kjente merkevarer skal i framtiden bidra til ytterligere utvikling.

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.